25 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…



Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman’ın katılımı ile Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı yapıldı. 

Anadolu Ajansı’nın haberine göre açılış törenine,  yöneticiler, teknik direktör Abdullah Avcı, siyah-beyazlı oyuncular Atiba Hutchinson ve Güven Yalçın, dizi oyuncuları ile kongre üyeleri katılım sağladı.

Orman, açılıştan önce yaptığı konuşmasında 1,5 senedir emek verdikleri alışveriş merkezinin açılışını yaptıklarını ifade ederek  "Bu tesisler yapıldığında amacı başkaydı. Zaman içinde değişen şartlardan dolayı bütün kiracılar dükkanları boşaltmış durumdaydı. Alanı tekrar değerlendirdik. 25 bin metrekarelik kiralama alanı oluşturmaya çalıştık. Allah iyi günlerini göstersin. Kiracılara bol kazançlar dolayısıyla bol gelir getirsin." dedi. 

Orman, projeye katkılarından dolayı Ahmet Ürkmezgil’e teşekkürlerini sunarak, "Diğer projelerde bizzat kendim çalıştım. Tek ilgilenmediğim proje burası oldu. Ahmet Ürkmezgil ilk günden eline aldı. Büyük uğraşlarla burayı ayağa kaldırdı." şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi olan Ahmet Ürkmezgil ise "Bazı hizmetler çok çabuk unutuluyor. Böyle bir şey yaptığınızda vefasızlık mümkün değil." diye ifade etti.

Açılış konuşmalarından sonra Fikret Orman, yöneticilerden Hüseyin Yücel, Ahmet Ürkmezgil, Abdullah Avcı ile beraber Hutchinson kurdele keserek alışveriş merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

 


Geri Dön