25 / 04 / 2024

Melikgazi'de esnafa yönelik yatırımlar devam edecek!

Melikgazi'de esnafa yönelik yatırımlar devam edecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bölge esnafını ziyaretinde, esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini, 2014 yılı yatırım planlamasında yine esnafa yönelik çalış malar sergileyeceklerini söyledi.




Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini, 2014 yılı yatırım planlamasında yine esnafa yönelik çalışmalar sergileyeceklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç, bölge esnafı ile sık sık bir araya gelerek sohbet ettiklerini hatırlattı.


Bölge esnafı da şunları söyledi: “Melikgazi Belediyemiz esnaf dostu bir belediye olarak hem bizleri hem de hizmet verdiğimiz tüketiciler için önemli çalışmalar yerine getirmektedir. Kapalı semt pazar yerleri, Hurdacılar Sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar Sitesi, Çelik Eşya Üretici ve Satıcılar Sitesi, Peynirciler Sitesi esnafa ve tüketiciye verilen önemin ifadesi. Esnafa yapılan her yatırım kazancımızı artırmaktadır. Aslında yapılan, yol, kaldırım, meydan düzenlemesi, ışıklı kavşaklar dahi esnafa gelir olarak yansımaktadır.”


Kırıkhan Olay


Geri Dön