20 / 04 / 2024

Melinda Gates, Karayipler'den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

Melinda Gates, Karayipler'den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin ayrılığı gündemde bomba etkisi yarattı. Şimdi de ortaya başka bir iddia atıldı. Melinda Gates ise, medyadan uzak olmak için ada kiraladı.



Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin ayrılığı gündemde bomba etkisi yarattı. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Posta'da yer alan habere göre, bu bomba ayrılıkta üçüncü kişilerin bulunduuğu ileri sürülüyor. Gates’in eski sevgilisi Ann Winblad ile her sene North Carolina’daki sahil evinde bir hafta sonunu birlikte geçirdiği öğrenildi. 

Buna göre, evlendikten sonra Bill Gates'in, eşinden her sene Winblad ile tatil geleneğinidevam ettirmek amacıyla izin aldığı ileri sürüldü. Gates, Winblad’in Atlantik Okyanusu’na nazır evinde tatilini yapıyordu. 

Melinda Gates, Karayipler den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

ADA KİRALADI

Eski aşıklar burada uzun yürüyüşler eşliğinde biyoteknoloji konularını konuşuyorlardı. 

Evin izi mülk kiralama uygulaması Airbnb aracılığıyla bulundu. Uygulamada ‘sahil aşıkları için saray inzivası’ tanımıyla belirtilen evin gecelik kirası 600 dolar. 

Bu sırada Melinda Gates de boşanma sürecinde medyadan uzak olmak amacıyla özel ada kiraladı. Melinda Gates, Karayipler’de bulunan ve geceliği 132 bin dolar olan Calivigny adasında inzivada.

Boşanma aşamasında olan Bill Gates'in mal varlığı ne olacak? 


Geri Dön