25 / 04 / 2024

Memorial Bahçelievler Hastanesi açıldı!

Memorial Bahçelievler Hastanesi açıldı!

Memorial Bahçelievler Hastanesi hizmete açıldı. Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Genç, "Bu hastanemiz 72 bin metrekare 15 tane ameliyathanesi, 49 yoğun bakım ünitesiyle 320 yatak kapasitesine ulaşacak." dedi. 



Memorial Sağlık Grubu'nun 1'nci hastanesi olan Memorial Bahçelievler Hastanesi hizmete açıldı. Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç, "Bu hastanemiz 72 bin metrekare 15 tane ameliyathanesi, 49 yoğun bakım ünitesiyle 320 yatak kapasitesine ulaşacak. Teknolojinin en son imkanlarıyla 3 yıllık bir proje sonucunda ortaya çıktı. En iyi hekimlerimiz ve hemşirelerimizle beraber en yüksek kaliteyle sağlık hizmeti sunmuş olacağız" dedi. 

Memorial Bahçelievler Hastanesi açıldı!

Sağlıkta Houston oluruz

Akşam'dan Mustafa Alkaç'ın haberine göre, Uğur Genç, Türkiye’nin sağlık turizminde çok ileri bir noktaya geldiğini ve daha da yükseleceğinin altını çizdi. 2006'dan beri sağlık turizmi için çalıştıklarını belirten Genç, "Memorial Türkiye’nin sağlık turizmi planlarında önemli bir oyuncu. İstanbul’u bu yatırımla sağlık turizminde bölgenin Houston’ı yapabiliriz" dedi. 


Geri Dön