25 / 04 / 2024

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge çalışmasıyla ilgili şaşırtan açıklama: Yansımasını bilmiyoruz

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge çalışmasıyla ilgili şaşırtan açıklama: Yansımasını bilmiyoruz

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hükümetin 5 milyondan fazla memur ve emekli maaşlarında iyileştirme olacak dediği "3600 ek gösterge düzenlemesini" değerlendirdi. Ali Yalçın, "Detayları henüz görmedik artış olacak demek için erken" dedi.



Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili görüşlerini açıkladı.

Hükümetin 4 yıl önce sözünü verdiği dört meslek grubuna yönelik 3600 ek gösterge çalışmasının bittiği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu. 

Çalışma ilk etapta 5 milyon 300 bin kamu görevlisini kapsayacak..

Maaşlarda bin 300 lira ile bin 400 lira arasında bir artış olacak.

Temmuz ayında kapsamlı bir iyileştirme yapılacağına ilişkin hükümetten sıcak açıklamalar geldi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön