27 / 04 / 2024

Memur ve emekliye büyük müjde! 1000 liradan fazla yatacak!

Memur ve emekliye büyük müjde! 1000 liradan fazla yatacak!

Milyonlar memur ve emekliyi ilgilendiren önemli bir karar alındı. TBMM Genel Kurulu tarafından memur ve emeklilerin maaşları ile ilgili teklif kabul edilmişti. Buna göre memur ve emeklinin yüzde 2,5 zam farkının yatacağı tarih belli oldu..



Milyonlarca memur ve emeklinin heyecanla beklediği gün geldi. Emekli ve memurlar zam farklarına kavuşuyor. Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2 milyon 386 bin 565 kişinin aylıklarında oluşan fark tutarları bu hafta yatacak. 2.5 puanlık zam farkı kapsamında yaklaşık 13.7 milyarlık ödeme yapılacak. Memurların hesabına 800-1000 lira arasında fark yatacak.
  
TGRT HABER'de yer alan habere göre; memur ve emeklilerin maaşlarına yüzde 2,5 fark eklendi. Böylece  en düşük emekli maaşı 2 bin 500 lira oldu. Zam farklarının yatacağı tarihi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı.

İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön