24 / 04 / 2024

Menemen Yeni Hükümet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Menemen Yeni Hükümet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menemen'de inşaatı tamamlanma aşamasına gelen yeni Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı, Toprak işçilik ve bazı yapım eksikliklerinin ivedilikle yerine getirilmesini, zamanında bitirilmesini istedi.




İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menemen'de inşaatı tamamlanma aşamasına gelen yeni Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı. İncelemeler ve ziyaretler sırasında  İzmir  Valisi Mustafa Toprak'a, Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit, inşaatın teknik ve kontrol heyeti ile ilçe yetkilileri ve diğer ilgililer eşlik etti. Vali Toprak yeni Hükümet Konağı inşaatını gerçekleştiren yapımcı firma yetkilisinden ve YİKOB teknik kontrol ve denetim heyetinden inşaatla ilgili bilgiler alarak inşaatın fen ve teknik şartname, sözleşme ve eklerine uygun olarak gerçekleştirilmesini, işçilik ve bazı yapım eksikliklerinin ivedilikle yerine getirilmesini, zamanında bitirilmesini istedi.


Vali Toprak, Menemen Hükümet Konağı ile birlikte Bayındır ve Çiğli ilçe Hükümet Konakları yapımlarının da devam ettiğini, Selçuk ve Gaziemir Hükümet Konaklarının da yatırım programına alındığını ve proje çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Menemen, Çiğli ve Bayındır Hükümet Konaklarının en geç 2016 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması için çalışıldığını anlatan Toprak, yeni hükümet Konaklarının yapımı nedeniyle İçişleri Bakanlığı'na teşekkür etti.



Yeni Asır




Geri Dön