19 / 04 / 2024

Siirt'te yeni hükümet konağının temeli atıldı!

Siirt'te yeni hükümet konağının temeli atıldı!

Siirt İl Özel İdare Müdürlüğü arsası üzerinde yapılacak olan yeni hükümet binasının temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Ahmet Aydın, 12 milyon liraya mal olacak binanın 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor...




Siirt İl Özel İdare Müdürlüğü arsası üzerinde yapılacak olan yeni hükümet binasının temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Ahmet Aydın, 12 milyon liraya mal olacak binanın 10 bin metrekare arsa üzerinde bodrum, zemin olmak üzere 7 kattan mevcut olacağını söyledi.


Vali Aydın, yeni hükümet binasını 2015 yılında bitirmeyi hedeflediklerini belirtip, “Vatandaşlarımıza daha etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla temelini atacağımız bu bina ile birçok kamu kurumunu tek çatı altında toplayacağız. 12 milyon liraya mal olacak bina 10 bin metre kara arsa üzerine bodrum ve zemin olmak üzere toplam 7 kattan oluşacak.” dedi.


Vali Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören, Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı temel atma töreni, kurban kesimi ve okunan duanın ardından sona erdi.


Mehmet Emin Demir/Cihan



Geri Dön