25 / 04 / 2024

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde asfalt, bordür-parke ve diğer altyapı çalışmaları devam ediyor. Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’ndeki Parmak Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi çalışmaları sürdürülüyor.




“Yerinde Tespit Yerinde Çözüm” sloganıyla mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve bu doğrultuda çalışmalara yön verdiklerini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “İlçe nüfusumuzun yarısını kapsayan yaklaşık 50 milyon metrekarelik alanda imar planlarını yeniledik. Bununla birlikte altyapı, asfalt, parke ve bordür çalışmalarına ağırlık verdik. Gerek şehir merkezinde ve gerekse belediyemize yeni bağlanan mahallelerde ekiplerimiz seferber oldu. Şehir merkezine uzak mahallerimizden biri olan Ali Ulvi Kurucu Mahallemizin ana ulaşım ağı olan Parmak Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra ekiplerimiz sıcak asfalt serimi çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa süre içinde bu çalışmaları tamamlayacağız” dedi.


Başkan Toru, Meram’ın farklı mahallerinde sürdürülen fen işleri çalışmaları hakkında da şu bilgileri verdi: “Dere Aşıklar, Gazanfer, Gödene, Selam, Yunus Emre, Armağan ve Kozağaç Mahallelerinde parke bordür çalışmaları, Karahüyük, Yaylapınar Süleymaniye ve Alakova Mahallelerinde altyapı çalışmaları, Yenibahçe, Botsa ve Hacı Şaban Mahallelerinde tesviye çalışmaları ile Karaaslan Aybahçe Mahallesi’nde sathi kaplama çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmalar hava şartları elverdiği ölçüde kış dönemine kadar sürdürülecektir.”


Anadolu Telgraf


Geri Dön