29 / 03 / 2024

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası açıldı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası açıldı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası dün açıldı. Otosansit'in içinde yeralan ve Bursa Orhangazi Üniversitesi ile imzalanan protokol sonrasında yapımı gerçekleştirilen şantiye binası açılışı gerçekleştirildi...



Yıldırım Belediyesi ile Bursa Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Şantiye Binası hizmete girdi. Hayata geçirdiği hizmetleri ehil vicdanların, perdesiz gözlerin gördüğünü vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, amaçlarının Yıldınm'ın çıtasını en üstlere çekmek olduğunu söyledi. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Şantiye Binası açılış töreni İstiklal Marşının okunması ve ardından Yıldırım Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi ile başladı. 


Törene, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin başta olmak üzere Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bursa Orhangazi Üniversitesi Genel Sekreteri Ramazan Yılmaz ile çok sayıda belediye meclis üyesi ve muhtar katıldı. 


"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözleriyle konuşmasına başlayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "4 ayda 40 açılışlarımızı günden güne gerçekleştiriyoruz. Bursa Orhangazi Üniversitesi ile aramızdaki protokol gereği yapımı gerçekleştirilen ve akılcı projelerimizden biri olan şantiye binamız, özellikle işçi kardeşlerimizin rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayacaktır. Yerel-genel elele gönül göniile 2 dönemdir çok güzel hizmetler yaptık. "Mega köy" diye adlandırılan Yıldınm'ı elele gönül gönüle çıtasını en üstlere çektik. Diğer ilçelerde ne varsa burada da oldu. Kentsel dönüşümden, sosyal projelere kadar sayısız hizmetler sırasmda eleştirildik. Eleştirilerden korkanların anıtları dikilmez. Eleştirilmek kötü değildir. Yeter ki iyiniyet olsun. İlk göreve geldiğüniz yıllarda Yıldırım Kaymakamlığı başka bir ilçedeydi. Şimdi kültür merkezleri, kentsel dönüşümleri, 2 üniversitesi, okulları, spor alanları, sineması, hastanelerin merkezi olma özelliklere sahip bir Yıldırım'da yaşıyoruz. Biz Yıldırım için bu görevlerdeyiz" diye konuştu. 


Bursa Hayat Gazetesi


Geri Dön