19 / 04 / 2024

yıldırım fen işleri müdürlüğü binası

yıldırım fen işleri müdürlüğü binası

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası dün açıldı. Otosansit'in içinde yeralan ve Bursa Orhangazi Üniversitesi ile imzalanan protokol sonrasında yapımı gerçekleştirilen şantiye binası açılışı gerçekleştirildi...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...

Binali Yıldırım İstanbul için hedeflerini anlattı!

TBMM Başkanı ve AK Parti Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için hedeflerini anlattı. Yıldırım, ''Raylı sistemde geç kalmışız. Son projelerin tamamlanmasıyla 450 km'nin üzerine çıkacak'' şeklinde konuştu. 

yıldırım fen işleri müdürlüğü binası Haberi

yıldırım fen işleri müdürlüğü binası

Yıldırım Belediyesi ile Bursa Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Şantiye Binası hizmete girdi. Hayata geçirdiği hizmetleri ehil vicdanların, perdesiz gözlerin gördüğünü vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, amaçlarının Yıldınm'ın çıtasını en üstlere çekmek olduğunu söyledi. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Şantiye Binası açılış töreni İstiklal Marşının okunması ve ardından Yıldırım Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi ile başladı. 


Törene, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin başta olmak üzere Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bursa Orhangazi Üniversitesi Genel Sekreteri Ramazan Yılmaz ile çok sayıda belediye meclis üyesi ve muhtar katıldı. 


"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözleriyle konuşmasına başlayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "4 ayda 40 açılışlarımızı günden güne gerçekleştiriyoruz. Bursa Orhangazi Üniversitesi ile aramızdaki protokol gereği yapımı gerçekleştirilen...