27 / 04 / 2024

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe'de sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Samandıra Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Finali, Binali ile yapalım mı?" diye soran Yıldırım, şunları söyledi;

"İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Akıllı Kent İstanbul Yönetim Merkezi de Sancaktepe'de olacak. Türkiye'nin en büyük hastanesini de Sancaktepe'ye yapıyoruz. 4 bin 200 yataklı. 15 bin Sancaktepeli kardeşimiz, burada iş güç sahibi olacak. Akıllı Şehir Merkezi'nde binlerce kardeşimiz çalışacak. O halde, 'Durmak yok, yola devam.' diyoruz. Pazar günü hep beraber sandığa gidiyoruz. Sancaktepe'de sancağı göklere çıkarıyoruz. Ay yıldızlı sancağı dalgalandırıyor ve Şeyma Döğücü'yü başkan seçiyoruz."

Binali Yıldırım, ayrıca Sancaktepe'de Trabzon Ağasar Vadisi Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Yol üzerinde Sancaktepe Taha Akgül Spor Kompleksi'ne de uğrayan Yıldırım, burada rap müzik konseri veren Resul Aydemir ve gençleri ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

İstanbul'da inşaatı devam eden 17 metro hattı ve istasyonları!


Geri Dön