19 / 04 / 2024

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 



Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Türk Telekom’un Ankara’daki yeni genel müdürlük binası, 204 metre yüksekliğiyle başkentin en yüksek ofis kulesi olma özelliğinine sahip. Şirketin CEO’su Dr. Paul Doany, kaynakları daha verimli ve etkin şekilde kullanırken hizmet kalitesini de arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı açılışta konuşan Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany, Çevre dostu ve akıllı bina teknolojileriyle donatılan yeni genel müdürlük binası ile Türk Telekom, kaynaklarını daha verimli ve etkin şekilde kullanırken hizmet kalitesini de arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Doany, “Yıllardır Türkiye’nin dijital dönüşümü için ülkemizin geleceğine yatırım yapıyor; 42,6 milyon abonemize mükemmel müşteri deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz” dedi.


1,6 MİLYARLIK YATIRIM

Türk Telekom’un gayrimenkul yatırımlarına dikkat çeken Doany, özelleştirmeden bu yana sadece gayrimenkul alanında 1,6 milyar TL yatırım harcaması gerçekleştirdiklerini ifade etti. Doany: “Türk Telekom’un sürdürülebilirlik ve çevreci yaklaşımını başarıyla yansıtan yeni binamız, Ankara’da farklı konumlarda dağınık olarak hizmet veren pek çok birimimizi tek bir merkezde toplarken modern tasarımı, akıllı teknolojisi ve çevre dostu yapısıyla şimdiden başkentin örnek alınacak sembol binalarından biri konumuna geldi. Bu sayede pek çok farklı maliyet kaleminden de tasarruf etmiş olacağız” şeklinde konuştu.


Geri Dön