28 / 03 / 2024

bursa Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası açılış

bursa Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası açılış

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası dün açıldı. Otosansit'in içinde yeralan ve Bursa Orhangazi Üniversitesi ile imzalanan protokol sonrasında yapımı gerçekleştirilen şantiye binası açılışı gerçekleştirildi...

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle KDV'den muaf 7 depo satacak! 

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan yedi adet depoyu satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle 12 depo satacak!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı Bursa Yıldırım'da yer alan 12 adet depoyu 12 taksitle satışa çıkardı.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

bursa Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası açılış Haberi

bursa Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Binası açılış

Yıldırım Belediyesi ile Bursa Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Şantiye Binası hizmete girdi. Hayata geçirdiği hizmetleri ehil vicdanların, perdesiz gözlerin gördüğünü vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, amaçlarının Yıldınm'ın çıtasını en üstlere çekmek olduğunu söyledi. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Şantiye Binası açılış töreni İstiklal Marşının okunması ve ardından Yıldırım Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi ile başladı. 


Törene, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin başta olmak üzere Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bursa Orhangazi Üniversitesi Genel Sekreteri Ramazan Yılmaz ile çok sayıda belediye meclis üyesi ve muhtar katıldı. 


"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözleriyle konuşmasına başlayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "4 ayda 40 açılışlarımızı günden güne gerçekleştiriyoruz. Bursa Orhangazi Üniversitesi ile aramızdaki protokol gereği yapımı gerçekleştirilen...