18 / 04 / 2024

Mercedes-Benz B Serisi’ne 42 bin TL zam! İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz B Serisi’ne 42 bin TL zam! İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in B Serisi’nin Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Mercedes-Benz B Serisi'nin 8 Aralık 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz B Serisi’nin orantıları, yani geniş aks mesafesi ve kısa çıkıntıları, akıcı ve dinamik bir görüntü oluşturuyor. Kromajlı elmas görünümlü radyatör ızgarası, büyük bir merkezi yıldıza sahip ön kısım aracın tüm sportifliğini ve modernliğini gözler önüne seriyor.

Opsiyon olarak sunulan 19 inç hafif alaşım jantlarla daha sportif bir görüntüye kavuşan Mercedes-Benz B Serisi’nin duyumsal-net yüzeyler ve formlarla bezeli tasarımı, oldukça yüksek bir kaliteye ve zamanın ötesinde bir modernliğe erişiyor. 

Yolcuları oldukça etkileyici bir tecrübenin beklediği Mercedes-Benz B Serisi’nin iç mekanı, geniş ekran görünümündeki bağımsız ekranlar, aydınlatılmış havalandırma çıkışları, açık gözenekli ahşaplar ve 64 renkli ambiyans aydınlatması ile beğeni topluyor.

İç mekanı tamamen kişisel zevklere göre tasarlanabilen Mercedes-Benz B Serisi, isteğe ve tasarım konseptine bağlı olarak çok sayıda renk seçeneği ile geliyor ve en kaliteli malzemelerle kullanıcılara güvenli bir yolculuk vadediyor.

Peki Mercedes-Benz B Serisi'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz B Serisi'nin teknik özellikleri ve 8 Aralık güncel fiyat listesi…


Geri Dön