19 / 04 / 2024

Mercedes Yeni CLS fiyatları ne durumda? İşte 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes Yeni CLS fiyatları ne durumda? İşte 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye otomobil pazarında gözde olan Mercedes'in yeni CLS modellerinin fiyat listesi Kasım ayında da değişti. İşte Mercedes yeni CLS 28 Kasım 2022 fiyat listesi...



Alman markası ve dünya otomotiv devi Mercedes, Yeni CLS modelinin kasım ayı fiyat listesini düzenledi. Göz alıcı tasarımı ile kendi sınıfında öne çıkan Mercedes CLS otomobili bir kez daha zamlandı. Peki Mercedes CLS'nin yeni fiyat listesi nasıl oldu? İşte detaylar..

Mercedes CLS, LED dinamik şekildeki farları, renkli ambiyans aydınlatması olması ve yıldız desenli AMG radyatör ızgarasıyla otomobilseverleri etkilemeyi son derece başarıyor.

Mercedes Yeni CLS fiyatları ne durumda? İşte 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Kişiselleştirilebilir renk seçenekleri ile de satışta olan Mercedes Yeni CLS modelinin fiyatı sıfır km otomobil almak isteyen vatandaşlar tarafından ilgi ile araştırılıyor. Modernliği ve lüksü bir arada sunan Mercedes CLS, öne çıkan tasarımı ile alıcısına kusursuz bir sürüş deneyimi vadediyor. Aynı zamanda birçok sayıda donanım seçeneği sayesinde, araç tamamen yolcularının isteklerine göre de kişiselleştirilebiliyor. 

Yeni CLS, çok sayıda seçenek ile tüm duyuları etkileyen eşsiz bir konfor deneyimi sağlıyor. Akıllı yardımcı sistemler ve teknik yenilikler, her sürüşe benzersiz bir kolaylık katıyor. Tüm bu teknolojik imkanlar sadece bir şeye konsantre olabilmek için tasarlanmış durumda; hedefe rahatça ulaşmaya.

Peki, Mercedes Yeni CLS'nin teknik özellikler, neler? İşte Mercedes Yeni CLS teknik özellikleri ve fiyat listesi...


Geri Dön