24 / 04 / 2024

Mercury Ödülleri'nden Kanyon AVM'ye iki ödül!

Mercury Ödülleri'nden Kanyon AVM'ye iki ödül!

25 yıldır dünya çapında, iletişim alanındaki mükemmelliği ödüllendiren “Mercury Ödülleri” 22 Mart 2012'de New York'ta gerçekleşen törenle sahiplerini buldu



21 ülkeden 790 projenin katıldığı yarışmada Kanyon “Marka Farkındalığı” kategorisinde, katıldığı iki proje ile altın ve gümüş Mercury kazandı. Altın Mercury kazanan Perwoll’e birlikte hayata geçirilen “Birlikte Örelim Çocuklara Gönderelim” projesi Kanyon aktivite alanına kurulan cam odada bir ay boyunca Kanyon misafirleri ve diğer gönüllüler tarafından örülen atkıların Adıyaman Kâhta Yatılı İlköğretim Okulu’na gönderilmesi ile sonuçlanmıştı. Geçtiğimiz yıl boyunca Kanyon Büyükdere girişinde konumlandırılan pop-up konseptli konteyner mağaza “Kanyon Box” ise her ay farklı ve yeni bir markayı Kanyon misafirleri ile buluşturmuş, yaratıcı bir perakende fikri olarak dikkat çekmişti.

Ödülleri almak üzere New York’a giden Kanyon Pazarlama Müdürü Çağla Gül, “Mercury, mesajın gücüne inanan ve mükemmelliği ödüllendiren bir ödül. Biz Kanyon olarak; misafirlerimize her zaman farklı, yeni, heyecanlı ve anlık sürprizler sunan deneyimler yaşatmak için çalışıyoruz. Çabalarımızın uluslararası dalda ödüllendirilmesi bizim için çok gurur verici.” şeklinde konuştu.

Marketing Türkiye


Geri Dön