25 / 04 / 2024

Meritlife Hayat Haziran'da satışa çıkıyor

Meritlife Hayat Haziran'da satışa çıkıyor

A-Z İnşaat, Meritlife Hayat'ı 2010 Haziran'da satışa sunuyor



A - Z İnşaat ve Dekon İnşaat olarak bugüne kadar yaptığımız projeler hem ihtiyaç karşılama hem de yatırımcısına kazandırma prensibiyle oluşturulmuştur.

Ekonomik krizin en ağır hissedildiği arzın ve talebin çok dengesiz gittiği inşaat sektöründe ayakta kalabilmek ve hedeflenen amaçlara ulaşabilmek için misyonumuzu doğru proje doğru lokasyon ve doğru fiyatlama üzerine kurmaktayız.

Konut ihtiyacının, deprem ülkesi Türkiye'de ve bihassa İstanbul'da çok acil çözülmesi gereken milli bir sorun olduğu bilinci ile bölgede en iyiyi en ucuza pazarlamayı hedefliyoruz. Kentsel dönüşüme ihtiyacı olan İstanbul'da, aşırı stok ve arz fazlalığı gibi gözüken yapılaşmanın, yanlış politikalar sonucu oluştuğunu düşünmekteyiz.

Gelecek kuşaklara bırakacağımız mirasımız; çevre duyarlılığımızı sosyal sorumluluk altyapımızla birleştirerek üreteceğimiz projelerdir.

A-Z İnşaat ve Dekon İnşaat olarak sektördeki yerimizin gelecekteki duruşunu bugünden planlayarak oluşturmaktayız. Geleceğin çevre ve sosyal sorumluluklar göz ardı edilmeden planlanamayacağmın bilincinde olarak engelli ulaşımına duyarlı projeler üreteceğiz.

Meritlife Hayat Haziran ayında start alıyor.

Bugüne kadar müşteri profilimizin yaşam tarzlarına katkıda bulunmaya çalıştık. Yeni projemiz Meritlife Hayat ile yüksek yaşam standardı hedefimizi daha yükseğe taşıyoruz.

Meritlife Hayat'ın konforunu 2010 Haziran ayı ite satışa sunmayı planlıyoruz.

Projede ağırlıktı olarak 1+1 ve 2+1 residence tipli dairelerin yanında bölgenin klasik 3+1 daire tipini de destekledik.

Hedef kitlemize en uygun şekilde hazırlanan proje, 18 ay gibi kısa bir sûrede ve en yüksek üretim kalitesinde tamamlanması planlanmıştır. Projede açık ve kapalı otopark, dış ve iç spor alanları, açık kapalı havuz, çevreye duyarlı satış sonrası hizmet anlayışı, 24 saat sağlık personeli ve diğer olanaklarla residence konforu» yaşatılması amaçlanmıştır.

Günümüzün çok ağırlaşmış yaşam koşullarında fiyatlamanın ve ödeme koşunlarının ulaşılabilir boyutta en uygun imkanlarla oluşturulması prensip edinilmişti)

Bölgenin istanbul'daki stratejik öneminin cazibeye Meritlife Hayat yeni bir soluk getirececek.

Doğu Ataşehir'e değer katmaya devam ediyoruz.
A-Z inşaat ve Dekon İnşaat olarak 2004 yılından beri yatırımlarımızı İstanbul'un parlayan yüzü ve geleceğin finans merkezi Ataşehir 'in doğu yakasında planladık.

Bu bölgeye MeritLife adını ve değerlerini kazandırıp, yatırımcılarını sevindiren projelerimizi ürettik.

MeritLife Göl Konakları projesiyle başlayan yürüyüşümüz, Sempre Vita-Era ile devam etti. Kısa bir süre içinde adından söz ettiren MeritLife Bulvar ve MeritLife Park projeleri ile bölgeye ve konut sektörüne yeni bir soluk getirdik. Özellikle genç, dinamik yaşayan eğitimli çalışanlardan oluşan müşteri profilimiz, projelerimize yoğun ilgi gösterdi.Teknolojik ve fonksiyonel yeniliklerin tümünü projelerimizde uygulayarak da ev sahiplerimizin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefledik.

Dekon İnşaat ve A-Z İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem Hedeflerini ve 2010 yılında yapmayı planladıkları yatırımları anlattı;

Şirketlerimiz kurulurken amacımız, konforlu güvenli kaliteli yapılar inşa etmekti. Hedefimiz ülkemize insanımıza hizmet edebilmek ve önemlisi çevreye saygılı, kent yapısına mimari değer katan konutlar üretmek oldu. MeritLife Göl Konakları, MeritLife Bulvar, MeritLife Park ve Sempre Vita-Era konutlarını bu anlayış doğrultusunda tamamladık.

Doğru lokasyon prensibinden hareket ile İstanbul'un şu an en gözde semti olan Alaşehir'in doğu yakasını seçtik. Orta gelir seviyesinde yaşayan, yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan müşteri profilini kendimize seçerek bu bölgeye yatırım yapıyoruz.

En az batı Ataşehir projelerindeki kaliteyi ve yaşam standartlarını Doğu Ataşehir'de de en uygun koşullarda ve fiyatlarda sunuyoruz. Bu özelliğimizle de bölgede ayrıcalık kazanmaktayız.

İstanbul'un Türkiye'de ve dünyadaki sektör önemini algılayarak doğru fiyatlamalarla hem ihtiyaç hem yatırım bazında hizmet etmeyi hedefledik.

Tamamlanan projelerde keyifli ve huzurlu yaşam başladı.

2006 yılında tamamlanan Meritlife Göl Konakları istanbul'un en sağlam zeminlerinden birinde kuruldu. Doğu Ataşehir'e ve Şerifali Bölgesi'ne en büyük değeri katan, bölgenin gelişmesinde lokomotif olan özel bir proje olarak parlamaktadır. 52 dönüm arazi üzerine 17 blok 15 villa ile, çok özel sosyal imkanlarının getirdiği ivmeyi birleştirip Meritüfe markasının cazibesini yaratmıştır.

2007 yılında tamamlanan Sempre Vita ve Sempre Era Konutları 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle güvenlikli ve otoparklı, çevre düzenlemeli, çocuk oyun ajanları, açık havuzuyla ulaşılması kolay kit projeler olmuştur.

2008 yıl sonunda tamamlanan MeritLife Bulvar, MeritLife Göl Konakları 'na 5 dakika mesafede, merkezi konumda özel mimari projesiyle, teknik olanaklarıyla, sosyal imkanlarındaki ayncalıklarıyla yaşama açıldı.

2009 yılında tamamlanan MeritLife Park, Ataşehir merkezine çok yakın konumda butik yaşam merkezi olarak yaratıldı. MeritLife Projeleri'nin bütün özelliklerini üst düzeye taşıyarak 2+1 'den 4+1 'e kadar giden seçenekleriyle bölgede yerini aldı.


Geri Dön