28 / 03 / 2024

Merk Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Merk Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şener Kondakçı, Seyhan Mıke ve Eser Erdal ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Merk Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Şener Kondakçı, Seyhan Mıke ve Eser Erdal ortaklığında kuruldu. 


Merk Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Ikamet amaçlı binaların insaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturdugu binalar, gökdelenler vb.nin insaatı) (ahsap binaların insaatı hariç) Ikamet amaçlı ahsap binaların insaatı Bina projelerinin gelistirilmesi (satısa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diger amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) Ikamet amaçlı olmayan binaların insaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, isyeri, magaza, alısveris merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. insaatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Merk Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Bahçelievler Mah.Ömür Sok. No.7/A Bahçelievler 


Geri Dön