24 / 04 / 2024

Merkez Bankası tüm gözleri üzerine çekti! Euroda fırtına öncesi sessizlik

Merkez Bankası tüm gözleri üzerine çekti! Euroda fırtına öncesi sessizlik

Euro, dolar gibi Mayıs ayında ani bir yükseliş göstermedi. Fakat analistlere göre bu fırtına öncesi sessizliği gösteriyor. Çünkü Avrupa Merkez Bankası, faiz kararını açıklayacak.



Dolar ve Euro hattında yaşananlar, vatandaşları doğrudan doğruya etkiliyor. Dolarda yaşanan uçuş bazı kesimleri üzerken, bazı yatırımcıları da sevindiriyor.

EURO'YA DA DİKKAT KESİLDİ

Dolar bir yana dursun, eurodaki gelişmeler de merakla takip ediliyor. Asla bulunduğu yerden taviz vermeyen euro, uzun sıçramalar da yapmıyor ancak bu da bir yere kadar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön