19 / 04 / 2024

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.



Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de,Şekerlisoy Şirketler Topluluğu’nun yatırımı olarak hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor. Bölgenin en lüks ve konforlu projesi olan Athena Residence’ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon alternatifleri ile toplam 174 oturuma hazır konut sahiplerini bekliyor. Projenin 650 yataklı otel bölümünün inşaatı ise sürüyor.

Mersin’in en gözde yazlık bölgesinde, Akdeniz’in eşsiz tarih ve doğasını modern bir tasarım ve birinci sınıf malzeme kullanımı ile birleştiren Mersin Athena Residence, Sultan Koyu manzaralı balkonlu veya jakuzi alternatifli terasları ile farklı büyüklükteki aileler için 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleri sunuyor.

Birinci kattan itibaren deniz gören balkonlu dairelerin fiyatları 286 bin liradan başlıyor. 17. ve 24. kat arasında bulunan teraslı dairelerin fiyatları ise büyüklüklerine göre 443 bin lira ile 772 bin lira arasında değişiyor.

Sultan Koyu’nun tam karşısında yer alan Athena Residence projesi Ayaş Plajı’na 70 metre, Elaiussa-Sebaste Antik Kenti’ne 3 kilometre, Kızkalesi merkeze ise 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Portakal ve limon ağaçlarının kokusu içinde konforlu bir yaşam

Muhteşem bir doğanın farklı tonlarını, lüks bir otel konforunda deneyimleme fırsatı sunan Mersin Athena Residence’ın, ferahlatan mandalina ve limon kokuları eşliğinde özel bir koyu da mevcut.

Mersin Athena Residence, çocukların güvenle oynayabilecekleri ve ailelerin huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekleri ortak yaşam alanları ile de dikkat çekiyor. Projede; aqua park, spor salonu, sinema salonları ve yeme-içme alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 7/24 resepsiyon ve güvenlik hizmetinin de sunulduğu projenin içinde yer alan otel tamamlandığında ise Athena Residence sahipleri otelin imkanlarından ayrıcalıklı olarak yararlanabilecek.

https://athenaresidence.com/


Geri Dön