19 / 04 / 2024

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.



Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son olarak Alata Mahallesi’nde kesinleşen imar uygulamalarına göre yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü söyledi. 


Alata Mahallesi’nde sokak aralarında yol açma, genişletme, sıkıştırma ve sıcak asfalta hazırlama çalışmaları yapıldığını belirten Tollu, "Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda imar uygulamalarıyla kesinleşen yollar açılmaya devam ediliyor. Alata Mahallesi ilçe merkezinde yer alan bir mahallemizdir. Ama kesinleşmeyen imar uygulamalarından dolayı bazı sokak yolları açılmayı bekliyordu. Şimdi hızlı bir şekilde yolları açarak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa zamanda çalışmalar tamamlanarak, Erdemli çağdaş bir kent olma yolunda hızlı ilerlemesini sürdürecek. Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.


Yeni Akit


Geri Dön