25 / 04 / 2024

Mersin Erdemli yatırımları

Mersin Erdemli yatırımları

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Mersin Erdemli'de imar kaynaklı sıkıntı var!

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgeki projeleri ve yatırımları anlattı. Tollu, ''İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz'' dedi.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Numan Olcar: Mersin'deki turizm yatırımları artacak!

Mersin'de devam eden turizm yatırımları ile bu yıl sonu yatak kapasitesinin 15 bine ulaşması beklenirken, turizmciler kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor.

Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtyaşam Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Ekşioğlu, Kamil Murat Didin, Serdar Erdemli, Mehmetcan Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da kuruldu.

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Mersin'deki arsasını Avrasya GYO'ya sattı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş, Mersin İli Akdeniz İlçesi Kazanlı Köyü Köycivarı Mevkii 22 U 3 pafta 4545 parsel 7560,00 m2 yüzölçümlü arsasını Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na sattı...

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Mersin Erdemli yatırımları Haberi

Mersin Erdemli yatırımları

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son olarak Alata Mahallesi’nde kesinleşen imar uygulamalarına göre yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü söyledi. 


Alata Mahallesi’nde sokak aralarında yol açma, genişletme, sıkıştırma ve sıcak asfalta hazırlama çalışmaları yapıldığını belirten Tollu, "Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda imar uygulamalarıyla kesinleşen yollar açılmaya devam ediliyor. Alata Mahallesi ilçe merkezinde yer alan bir mahallemizdir. Ama kesinleşmeyen imar uygulamalarından dolayı bazı sokak yolları açılmayı bekliyordu. Şimdi hızlı bir şekilde yolları açarak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa zamanda çalışmalar tamamlanarak, Erdemli çağdaş bir kent olma yolunda hızlı ilerlemesini sürdürecek. Erdemli’yi hak ettiği noktaya...