18 / 04 / 2024

Mersin Forum AVM'de çocuklara İngilizce kursu verilecek

Mersin Forum AVM'de çocuklara İngilizce kursu verilecek

Mersin Forum AVM'de, gezmeye gelen ailelerin çocukları için 3 saat İngilizce kursu verilecek



Özel bir yabancı dil öğrenim kurumu, ilk olarak Multi Türkmall'ın işlettiği Mersin Forum AVM'de kurduğu eğitim merkezi ile alışverişe gelen ailelerin çocuklarına, gelecek aydan itibaren İngilizce kursu verecek. Deulcom International Yönetim Kurulu Başkanı Baybars Altuntaş, AVM'lerde milyonlarla ifade edilecek kadar kişinin vakit geçirdiğini kaydetti.

12 DERSLİKLİ KURS

Eğitim merkezlerini alışveriş merkezlerine taşıyarak, veliler mağazaları gezerken çocuklarına eğitim vermeyi amaçladıklarını belirten Altuntaş, şunları söyledi: "Bu proje için alışveriş merkezi yatırımcısı Multi Türkmall ile işbirliği yaptık. İlk olarak Mersin Forum'da 12 sınıflık dershane kurduk ve burada 1 Aralık'tan itibaren İngilizce derslerine başlayacağız. Cumartesi ve pazar günleri 3 farklı saat diliminde verilecek derslerde her sınıfta 15 kişi eğitim alacak. İlköğretim 3'üncü, 4'üncü ve 5'inci sınıf öğrencilerine yönelik derslerde çocuklara temel İngilizce eğitimi vereceğiz."

AVRUPA'DA DA BİR İLK

Öğrencilerin kurslardan düşük bir ücret karşılığında yararlanabileceklerini belirten Altuntaş "Uygulamaya ilgi şimdiden oldukça fazla. Daha dersler başlamadan 110 kişi kayıt yaptırdı" dedi. Multi Türkmall Genel Müdürü Murat Sekmen ise "Avrupa'da da ilk olan bu proje, AVM'leri yaşam merkezleri haline getirmede önemli bir kilometre taşı olacak. Biz uygulamaya maddi bir beklenti içinde olmadan destek veriyoruz" dedi. Murat Sekmen, Mersin Forum AVM'de ilk uygulaması yapılan projenin yakın zamanda diğer kentlerdeki Forum AVM'lerde de uygulanacağını belirtti.
Star


Geri Dön