25 / 04 / 2024

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 



Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin'de inşası devam eden millet bahçesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Sabah'tan Bekir Coşkun'un haberine göre; eski stadyum ile eski lunapark bölgesinde devam eden inşa çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Ali İhsan Su, "Millet Bahçesinin hizmete açılmasıyla şehrimiz, bir başka renk ve canlılık kazanacak, vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirecekleri çok nitelikli bir proje hizmete sunulmuş olacaktır" dedi.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Millet Bahçesi'ndeki temaslarının ardından Vali Su, emekli vatandaşlara yönelik Mezitli İlçesi Esenbağlar Mahallesi'nde 31 bin metre kare alan üzerinde yapımı devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) sahasında da inceleme yaptı. Yatay mimari tekniği uygulamasıyla inşası devam eden ve içerisinde 262 konut, çocuk oyun alanları, fitness alanı gibi yaşam alanlarının yer aldığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) proje alanında yürütülen çalışmaları gözlemleyen Vali Ali İhsan Su, yapımı tamamlanan örnek daireyi de inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
 

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!


Geri Dön