24 / 04 / 2024

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açılacak.



Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Millet Bahçesi projesini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açmayı planladıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Başkan Gültak, merkez Akdeniz ilçesindeki eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun 140 dönümlük yerine yapılan projenin çalışmalarını inceledi ve ekiplerden bilgiler aldı.

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı nda açılacak!

Gazetecilere açıklamalar yapan Gültak, inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti.

Gültak, altyapı çalışmalarının bayram sonunda bitirileceğini dile getirerek şu şekilde konuştu:

"Üst yapı çalışmalarına geçtikten sonra burada çok daha farklı şeyler göreceğiz. Özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Lütfi Elvan'a çok teşekkür ediyoruz. Mersin'de bir ilk gerçekleştiriliyor. Mersin'in ve Mersinlilerin hava alacağı, toplam 140 dönümlük büyük bir Millet Bahçesi yapılıyor."

Projeyi bir an önce vatandaşların kullanımına sunmayı amaçladıklarını dile getiren Gültak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılış yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

 

TOKİ'den 11 yeni millet bahçesi geliyor!


Geri Dön