27 / 04 / 2024

TOKİ'den 11 yeni millet bahçesi geliyor!

TOKİ'den 11 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 11 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde inşa edileceğini müjdelediği millet bahçeleri 8 ilde hayata geçirilecek.

TOKİ, 11 yeni Millet Bahçesi projesinin ihalesini Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirecek. Millet bahçeleri Kars, Giresun, Ankara, Konya, Tekirdağ, Düzce, Kırıkkale ve İstanbul'da hayata geçirilecek.

1-Kars Millet Bahçesi
Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

2-Giresun Bulancak Millet Bahçesi
Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

3-  Ankara  Millet Bahçesi
Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

4-Konya Sarayönü Millet Bahçesi
Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

5-Konya Karapınar Millet Bahçesi
Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

6-Konya Meram Millet Bahçesi
Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Nisan 2020 tarihinde 15:00'de yapılacak.

7-Tekirdağ Çorlu Mille Bahçesi
Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

8-Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi
Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

9-Düzce Millet Bahçesi
Düzce Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

10-Kırıkkale Millet Bahçesi
Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

11-İstanbul Millet Bahçesi
İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar ve İzzettin Mahallesi, İzzettin Köyü' nde 1 Adet Tribün Yapısı İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

 

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!


Geri Dön