29 / 03 / 2024

TOKİ'den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

TOKİ'den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 13 şehirdeki yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 13 şehirde yeni millet bahçeleri inşa edecek.

TOKİ'nin millet bahçesi inşa edeceği şehirler Mardin, Aksaray, Uşak,  Ankara  Manisa, Van, Tekirdağ, Kocaeli, Adana, Kırşehir, Hatay, Kayseri, Samsun şeklinde açıklandı.
 

TOKİ den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

1. Mardin Millet Bahçesi
Mardin İli, Midyat İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

2. Aksaray Millet Bahçesi 
Aksaray İli, Sultanhanı İlçesi, Sultanhanı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

3. Uşak Millet Bahçesi
Uşak İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

4. Ankara Millet Bahçesi
Ankara İli, Keçiören İlçesi, Bağlum Karşıyaka Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 15 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

5. Manisa Millet Bahçesi
Manisa İli, Şehzadeler İlçesi, İshak Çelebi ve Adakale Mahalleleri (Ulucami ve Çevresi) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

6. Van Millet Bahçesi
Van İli, Tuşba İlçesi, Bardakçı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

7. Tekirdağ Millet Bahçesi
Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Yavuz Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

8. Kocaeli Millet Bahçesi
Kocaeli İli, Körfez İlçesi İlimtepe Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

9.  Adana  Millet Bahçesi
Adana İli, Seyhan İlçesi, Reşatbey Mahallesi (Eski Stad Yeri) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

10. Kırşehir Millet Bahçesi 
Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştrilecek.

11. Hatay Millet Bahçesi
Hatay İli, İskenderun İlçesi, Frenk Çiftliği Mahallesi Millet Bahçesi ve Hatay İli, İskenderun İlçesi, 3. Mıntıka Mahallesi Kütüphane İnşaatına Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

12.Kayseri Millet Bahçesi
Kayseri İli Kocasinan İlçesi Keykubat Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00' te gerçekleştirilecek.

13. Samsun Millet Bahçesi
Samsun İli, Bafra İlçesi, Çilhane ve Büyükcami Mahalleleri Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 24 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön