24 / 04 / 2024

TOKİ, 6 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı!

TOKİ, 6 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. Projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için çalışmalar devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda 81 kentin her birine en az bir millet bahçesinin yapımları  TOKİ   tarafından yürütülüyor. TOKİ bu kapsamda Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde 6 yeni millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirecek. İşte o millet bahçesi projeleri...

1. Sinop Millet Bahçesi
Sinop İli Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 24 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

2. Şanlıurfa Millet Bahçesi
Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ, 6 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı!

3. Bursa Millet Bahçesi 
Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

4. Kocaeli Millet Bahçesi
Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

5. Denizli Millet Bahçesi 
Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

6. Sultanbeyli Millet Bahçesi 
İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.
 

İstanbul'un o ilçesine millet bahçesi müjdesi!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön