27 / 04 / 2024

TOKİ millet bahçesi projeleri

TOKİ millet bahçesi projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda 81 şehrin her birine en az bir millet bahçesinin TOKİ tarafından yapılması amacıyla başlatılan proje çerçevesinde çalışmalar sürüyor.

Konya Çumra Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Çumra Okçu Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

TOKİ 192 millet bahçesi inşa ediyor!

"Daha Çok Yeşil" anlayışı kapsamında Türkiye'deki her ile en az bir millet bahçesi planıyla hayata geçen millet bahçelerinin 192'si de TOKİ tarafından inşa ediliyor. 

TOKİ, 6 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. Projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Konya Meram'a millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Meram Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den millet bahçesi atağı!

TOKİ kullanım ömrünü tamamlamış, şehirlerin merkezinde yer alan eski stadyum alanlarını millet bahçesine dönüştürme çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

Sivas Zara'ya millet bahçesi müjdesi!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin 81 şehrinde "Daha çok yeşil" anlayışı doğrultusunda millet bahçeleri, hizmete alınıyor. Peki millet bahçeleri projelerinde son durum ne? Kaç tane millet bahçesi yapılacak. İşte Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi projesinin ihalesini 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Düzce'ye yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Giresun'a millet bahçesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Bulancak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ 2019'da 31 bin konut sattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılan konutlardan 31 binini bu yılın ilk 10 ayında sattıklarını, halen 317 şantiyede yaklaşık 83 bin konut ve ilave sosyal donatının inşasının devam ettiğini söyledi...

Muş Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muş Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

5 yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihalesi Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi...

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 13 şehirdeki yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesi bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ millet bahçesi projeleri Haberi

TOKİ millet bahçesi projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda 81 şehrin her birine en az bir millet bahçesinin TOKİ tarafından yapılması amacıyla başlatılan proje çerçevesinde çalışmalar sürüyor. Anadolu Ajansı'ndan Yasemin Kalyoncuoğlu'nun haberine göre; TOKİ'den alınan bilgilerde, Eylül ayında bugüne kadar Çankırı ve Konya millet bahçelerinin ihaleleri yapıldı. 

İhalesi 10 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Çankırı Orta Millet Bahçesi'nde, millet kıraathanesi, kütüphane çok amaçlı spor sahaları, etkinlik alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer verilecek. 

İhale alanı 31 bin 480 metrekare olan millet bahçesi kapsamında, 1231 ağaç ve 19 bin 328 metrekare yeşil alan yer alacak. 

Vatandaşlar için yeşille iç içe huzurlu vakit geçirme imkanı sunulacak olan Konya Çumra Millet Bahçesi'nin ihalesi de 13 Eylül tarihinde gerçekleştirildi. Toplam 58 bin 540 metrekare büyüklüğe sahip alanda hayata geçirilecek projede,...