20 / 04 / 2024

Güngören Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Güngören Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.



Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, İstanbul Güngören'e yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Güngören Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

İstanbulluların yüzünü güldüren Güngören Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

Hayata geçirildiği şehirlerde konut fiyatlarını artıran millet bahçelerinin İstanbul Güngören'in de değerine değer katması bekleniyor.

İhale ilanı:
İstanbul İli Güngören İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar inşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Güngören Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Her ile millet bahçesi müjdesi


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada pandemi sonrası millet bahçelerinin açılışını yapacaklarını belirterek "Her ilde bir millet bahçesi yapıyoruz. İnşallah bu süreç tamamlandığında pek çok millet bahçesinin açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Evinde kalarak sürece destek veren vatandaşlarımız yaz geldiğinde adeta bunun acısını millet bahçelerinde çıkarsın. Bu süreçte en çok çocuklarımız ve ihtiyarlarımız evde kaldılar. İnşallah dedelerimiz, ninelerimiz torunlarıyla millet bahçelerinde gönüllerince vakit geçirecekler." şeklinde konuşmuştu.

Çatalca Millet Bahçesi 8 Haziran'da ihaleye çıkıyor!


Geri Dön