19 / 04 / 2024

Güngören Millet Bahçesi son durum

Güngören Millet Bahçesi son durum

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin iki senedir hukuka aykırı olmayan bir şekilde ilçeye millet bahçesi inşasını engellediğini öne sürdü.

Güngören Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Güngören Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şefliği, TOKİ ortaklığıyla Güngören'de inşa edilen millet bahçesi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Güngören Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Güngören Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Güngören Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksit ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Güngören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Güngören Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Bağlum Karşıyaka Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Güngören Millet Bahçesi son durum Haberi

Güngören Millet Bahçesi son durum

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, planlanan millet bahçesi inşası için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Demir İBB'nin yapılması hedeflenen millet bahçesinin İBB tarafından hukuka aykırı bir şekilde engellendiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis toplantısında açıklama yapan Demir, İBB yönetiminin daha önce ihalesi düzenlenmiş Güneştepe Mahallesi'ndeki 22 bin metrekare parsel üzerine projelendiren millet bahçesini, meclis kararını dikkate almadan engellediğini belirtti.

Demir, Güngören'in İstanbul'un en küçük ve en yoğun ilçesi olduğunu, projenin vatandaşları rahat bir yaşam alanına kavuşması bakımında önemli olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:



"Güneştepe Mahallemize millet bahçesi yapmak istiyoruz. Orada bir park var, bir halı saha var, yollar var, tescil dışı alanlar var, bunları birleştirip millet bahçesi yapmak...