29 / 03 / 2024

İstanbul'un o ilçesine millet bahçesi müjdesi!

İstanbul'un o ilçesine millet bahçesi müjdesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni yeşil alanı olacak Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin ihalesi 7 Mayıs tarihinde yapılacak.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. 81 ilde inşa edilecek millet bahçeleri projesi için ihale tarihleri de belli oluyor. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni yeşil alanı olacak Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin ihalesi 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul un o ilçesine millet bahçesi müjdesi!

Millet kıraathanesinin de yer alacağı proje 66 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Sultanbeyli Millet Bahçesi projesinde, çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol sahası, masa tenis alanları, spor alanı, koşu yolu, tema bahçeleri yer alacak.

Hayata geçirdiği il ve ilçelerde konut fiyatlarının artıran millet bahçelerinin Sultanbeyli'nin de değerine değer katması bekleniyor. 

İstanbul un o ilçesine millet bahçesi müjdesi!

İhale ilanı:
İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön