28 / 03 / 2024

Mersin'de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

Mersin'de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, 'Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde Değişiklik' gereği en az 100 saatlik emlak kursu sertifikası alma mecburiyeti getirildiğini belirtti. 



Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, 'Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde Değişiklik' gereği en az 100 saatlik emlak kursu sertifikası alma zorunluluğu getirildiğini dile getirdi. 

Sabah'tan Bekir Coşkun'un haberine göre; girişimler sonucunda Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ve Toros Üniversitesi arasında işbirliği protokolu imzalandığına dikkat çeken Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, "Bahse konu eğitimin kayıtlarını almaya başlamış bulunmaktayız. Kayıt için lise diploması, oda kayıt belgesi, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf gereklidir" diye konuştu.

Mersin de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

İlk grup kayıtlarının kontenjanın dolduğuna vurgu yapan Canpolat, "1 Şubat 2021 tarihinde, Toros Üniversitesi'nin 8 akademisyeni ile 3 Tapu Müdürü toplam 11 hocamız ile birlikte, Emlak Hukuku, Kadastro ve İmar Tapu Sicil, Pazarlama, Satış, Kiralama, Halkla İlişkiler, Stratejik Planlama ve İş Organizasyonu, MYK Sorumlu Emlak Danışmanı Pratik Bilgiler ve alt başlıklarıyla olmak üzere toplam 17 dersi uzaktan online bir eğitim ile akademik bir perspektifle Emlakçılık kursu başlayacaktır" açıklamasında bulundu. 

Canpolat, "İkinci gurubun eğitimi ise 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. İkinci gurup kayıtları TEMFED'e bağlı tüm oda ve derneklerimizde başlamıştır" diye konuştu.

Emlak danışmanlarının bildirimi başladı!


Geri Dön