19 / 04 / 2024

Mersin'de reklam alanları 4 milyon TL'ye kiralanacak!

 Mersin'de reklam alanları 4 milyon TL'ye kiralanacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, reklam materyellerinin yenileme, reklam alanlarını 7 yıl süre ile kiraya verme işini 4 milyon TL'ye yaptıracak. İhale, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak





İlan şöyle;


MERSİN BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ SINIRLARI VE MÜCAVİR ALANI DAHİLİNDE KENT MOBİLYALARININ YAPILMASI, MEVCUT REKLAM MATERYALLERİN YENİLENMESİ 7 YIL SÜRE İLE REKLAM İSLETMESİNİN KİRALANMASI İSİ YAPTIRILACAKTIR.


Mersin Büyüksehir Belediye Başkanlığından:


1-Mersin Büyüksehir Belediyesi sınırları ve mücavir alan içinde (Mezitli Bölgesi 20/03/2013 tarihinden başlayarak İş bu kiralama isinin bitim tarihine kadar) 4 ilçe Belediye sınırları dahilinde Kent Mobilyalarının yapılması, Mevcut Reklam Materyallerinin Yenilenmesi 7 yıl süre ile Reklam isletmesinin Kiralanması isi, 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 36. Maddesi hükümleri uyarınca: 4.000.000.-TL (KDV Dahil) (Bir Yıllık Kira Bedeli) (Dört Milyon TL KDV Dahil)

Tahmini Bedel, 120.000.-TL Geçici Teminat üzerinden Kapalı Teklif Usulü İle İhaleye çıkarılmıştır.


2-Şartnameler mesai saatleri İçerisinde 1.500.-TL Bedelle Yazı isleri ve Kararlar Daire Başkanlığından alınabilir.


3-İhale 18 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14.00 de Mersin Büyüksehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.


4-İSTEKLİLERDE ARANAN BELCELER: (İhaleye Girebilme Şartları)

ihaleye katılacak gercek-tüzel kisi veya kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.


A)Kanuni ikametgâhı olması; (Nüfus İdarelerinden alınacak ikametgâh Belgesi)

B)Türkiye'de tebligat icln adres göstermesi, (İstekli tarafından yazılı olarak beyan edilecek, imzalanıp mühürlenecektir.)

C)Ticaret ve / veya Sanayi Odası Belgesi vermesi (2012 yılı tarihli)


a)Gerçek kisi olması halinde, ilgilisine göre Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkârlar Siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge vermesi,

b)Tüzel kisi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğunu Ticaret ve Sanayi Odasından veya idari merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Türkiye'de Şubesi bulunmayan yabancı Tüzel Kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu Ülkedeki Türk Konsolosluğu veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)

c)Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge,


D)İmza sirküleri vermesi,


a)Gerçek kisi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,

b)Tüzel klsi olması halinde, tüzel kişiliğinin noter tasdikli İmza sirküleri ve hali faaliyet belgesi vermesi,

c)Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge,


E)İstekliler adına vekâleten ihaleye İştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin Noter tasdikli imza sirküleri vermesi (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekâletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca ve Dışişleri Bakanlığınca onaylanması gerekir.)


F)Bu şartnamenin 6/C maddesinde yazılı miktarda geçici teminat vermesi,


G)isteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekil örneğine uygun ortak girişim beyannamesi İle ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi vermesi, (ihale üzerinde kaldığı takdirde, noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler, ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen vekil tayin edecekleri kişiler vasıtası ile imzalarlar.)


H)Mali durum bildirgesi


a- Sosyal Güvenlik Kurumunca verilecek Borcu Yoktur Yazısı.

b- 2008-2011 (5 yıl) yıllarına ait vergi borcu bulunmadığına dair belge

c- Kullanılmamış nakit ve teminat kredileri kesif bedelinin %10'nundan az olamaz.

d- İdarece isteklilere 1.500.-TL (Yalnız Bin Beş Yüz Türk Lirası) karşılığında verilen ihale dosyasının

alındığına dair makbuz.


İ) Belediyenin Kent mobilyalarının kalite ve görünümlerini değerlendirebilmesi için istekliler İhale gününe kadar Kent mobilyalarından birer adet numunesini sağlam ve çalışır vaziyette Mersin Büyükşehir Belediyesi Makine ikmal Sahasında 18/07/2012 günü saat 12.00'ye kadar hazır olacak seklide teshir edilmek üzere montajını yapacaktır. Montajı yapılan kent mobilyalarının şartnameye uygun olup olmadığı Başkanlık Makamınca oluşturulan teknik komisyonca incelenecektir. Teknik çizimler! ve malzemeleri detaylı olarak anlatabilecek fotoğraflarını da ihale komisyonuna göstermek zorundadır.


5-İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR:


Aşağıdaki şahıslar doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun değişik 6. maddesinde yazılı kimseler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Bu yasağa rağmen İhaleye girenin üzerinde ihale yapılmış olsa bile, İhale bozularak geçici teminatı, sözleşme yapılmışsa, bozularak kesin teminatı gelir kaydolunur.

Kapalı Teklif Zarfları 18/07/2012 tarih ve saat 14:00'e kadar sıra numaralı makbuz alındı karşılığında Yazı isleri ve Kararlar Daire Başkanlığı'na teslim edilecektir.


İLAN OLUNUR.

 B-41523



İlan için tıklayın



Geri Dön