25 / 04 / 2024

Mersin'de satılık 2 arsa 15,9 milyon TL'ye!

Mersin'de satılık 2 arsa 15,9 milyon TL'ye!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı Arpaçsakarlar Mevkii'nde yer alan 2 adet konut alanlı arsayı 15 milyon 908 bin 550 TL bedelle satışa sunuyor.



Mersin Arpaçsakarlar Mevkii'nde yer alan 2 adet konut alanlı arsa Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. Arsaların tahmini satış bedeli 15 milyon 908 bin 550 TL  olarak belirlendi. 


Mersin Toroslar Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu bilgileri ile m² si, imar durumu, geçici teminat bedelleri ve tahmini bedelleri yazılı olan 2 adet parsel 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü (Artırma) ihale ile satılacaktır. Satış ihalesi Belediyemiz Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda, encümen huzurunda yapılacaktır. Bu ihaleye ait şartnameler, mesai saatleri içerisinde Toroslar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Emlak İstimlâk Biriminde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir. İhaleye girebilmek için isteklilerin; nüfus cüzdanı örneği, tüzel kişi olması durumunda Ticaret ve / veya Sanayi Odası belgesi; ikametgâh ilmühaberi, tüzel kişi olması durumunda adres beyanı; yer gördü belgesi; geçici ve ek teminat, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı; vekâleten ihaleye katılınıyor ise istekli adına düzenlenmiş vekâletname ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, ortak girişim olması halinde ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesini ihale komisyonuna sunması gerekir. İstenilen belgelerin aslı veya noter onaylı suretleri verilecektir.

 

Mersin de satılık 2 arsa 15,9 milyon TL ye!

 


Geri Dön