28 / 03 / 2024

Mersin'de yola isabet eden binalar yıkılıyor!

Mersin'de yola isabet eden binalar yıkılıyor!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından, ilçede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor. Tuna, "Çavuşlu Mahallesi 89066, 89131 ve 89064 numaralı sokaklarda imar yola isabet eden üç binanın, belediyemizce yıkımı gerçekleştirilmiştir"



 Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından, ilçede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Encümenin aldığı karar doğrultusunda Çavuşlu Mahallesinde imar planlarında yola isabet eden üç binanın yıkımını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar'ı daha modern bir kent kimliğine büründürmek amacıyla imarlı yolların ulaşıma açılması çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Çavuşlu Mahallesi 89066, 89131 ve 89064 numaralı sokaklarda imar yola isabet eden üç binanın, belediyemizce yıkımı gerçekleştirilmiştir" dedi. 

Sağlıklı bir kent olmanın temelinde sorunsuz bir ulaşım yatmaktadır diyen Tuna, "Hedefimiz her noktasına kolay ulaşılabilir bir Toroslar oluşturmaktır. Yeni yollar, trafik akışını rahatlattığı gibi, bölge insanına büyük kolaylık sağlamaktadır. 

Toroslar Belediyesi olarak imarda yola isabet eden binaların yıkımlarına aralıksız devam edeceğiz" diye konuştu. 

Tuna, açılan yeni yolların asfalt ve kaldırım çalışmalarını yaparak,en kısa sürede hizmete gireceğini de sözlerine ekled


Adana İlk Haber 


Geri Dön