20 / 04 / 2024

Merter Savaş: Ege Vitrifiye, 2014'te ihracat hacmini büyütecek!

Merter Savaş: Ege Vitrifiye, 2014'te ihracat hacmini büyütecek!

Türk Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 2014 yılında ihracat hacmini büyütmeyi hedefliyor. Ege Vitrifiye, 1 milyon 400 bin üretim kapasitesi ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor.



Türk Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 2014 yılında ihracat hacmini büyütmeyi hedefliyor. Son yıllarda tasarladığı ürünleri ve ileri teknolojisi ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ege Vitrifiye, 1 milyon 400 bin üretim kapasitesi ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. 


250 farklı model ile geniş ürün gamına sahip olan Ege Vitrifiye, birçok farklı segmente aynı anda hitap ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 1 milyon 400 bin ürerim kapasitesinin yaklaşık 500 bin adedini ihracat ürünü olarak kullanan Ege Vitrifiye, 2014 yılı içerisinde 600 bin parçayı satmayı hedefliyor. 35 farklı ülkede 60 farklı müşterisi bulunan Ege Vitrifiye, özellikle Ortadoğu ve Avrupa pazarında önemli bir güç haline gelmeyi planlıyor.


Gerçekleştirdikleri ihracat ile ilgili görüşlerini aktaran Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş; ‘’ Türkiye’deki vitrifiye pazarında adından çok fazla söz ettiren şirketlerden biriyiz. Türkiye’deki başarılı tabloyu yurt dışı satışlarımıza da aktarmış bulunuyoruz. Yaklaşık 35 farklı ülkeye ihracat yapıyoruz. Ege Vitrifiye olarak tasarımlarımız, ürünlerimiz ve teknolojimizle sürekli ön planda kalmayı hedefliyoruz.’’ dedi. Savaş ayrıca ; ‘’ Yeni ürünlerimiz ile alt segmentteki ürünlerimizin miktarını azaltıp üst segmente ait ürünlerimizin miktarını arttırmayı da hedefliyoruz. ‘’ diye belirtti.


Geri Dön