25 / 04 / 2024

MESA Cadde basın lansmanı 23 Şubat'ta!

MESA Cadde basın lansmanı 23 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektörünün üç köklü firması; Mesa, Caba ve Aslan Yapı ortaklığıyla Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Maltepe’de başlayacak MESA CADDE projesi lansmana çıkıyor.




Gayrimenkul sektörünün üç köklü firması; Mesa, Caba ve Aslan Yapı ortaklığıyla Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Maltepe’de başlayacak MESA CADDE projesi basına lanse edilecek. 

 

Uluslararası platformda gerçekleştirilen, en önemli gayrimenkul ödül töreni; European Property Awards’da ödüle layık görülen, özgün mimari tasarımı, yaşayan konut alanları ve ticari üniteleri ile Maltepe’ye değer katacak MESA CADDE’nin Basın Lansmanı 23 Şubat 2018 Cuma günü gerçekleşecek. 

 

MESA Cadde projesi:
Toplam 253 adet daireden meydana gelen Mesa Cadde projesi Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

 

Projede daire sahiplerine güvenlik, spor alanları, otopark, kafeler, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi imkanlar sağlanıyor. 


Geri Dön