28 / 03 / 2024

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

Firma: Mesa Mesken

Proje: Mesa Göksu

Mesa Mesken Ankara Eryaman Göksu'da yeni proje üretmeye hazırlanıyor. Mesa Göksu projesinde ön talepler toplanıyor.



Mesa Mesken tarafından hayata geçirilen Mesa Göksu projesinde ön talep toplanıyor. Mesa Göksu projesi  Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor. Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. 

 

 

Mesa Göksu'da dairelerin yanı sıra 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, türk hamamı, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanların yer alması planlanıyor. 

 

 

Fiyat ve teslim tarihinin belli olmadığı Mesa Göksu Evleri ile  ilgili 444 9 366 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

 

 

Mesa, Bodrum projesinde de ön talep topluyor!

 

 

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

 

 

Mesa Mesken Bodrum'da hayata geçireceği Mesa Bodrum projesinde de ön talep topluyor. Demircibükü Koyu'nda denize sıfır konumda inşa edilecek olan Mesa Bodrum'da tesis alanları, otel, iskele ve limanın da yer alması planlanıyor. 

 

Villa ve rezidanslar bulunan Mesa Bodrum Evleri'nde inşaat çalışmaların 2017 yılı sonu ya da 2018 yılı içerisinde başlanması hedefleniyor. 

 

Mesa Bodrum projesinin detayları için tıklayınız!

 

Tel:  444 9 366 

Web:  https://www.mesa.com.tr/


Pınar DOĞAN ÇAKIR/ Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön