25 / 04 / 2024

Mesa Koz'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Mesa Koz'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanında yer alan Mesa Koz'da 31 Mart’a kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı devam ediyor.



İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın yanıbaşında inşa edilen Mesa Koz projesi Kozyatağı’nda yükseliyor. Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık ödünsüz kalite anlayışı ve nitelikli yaşam alanlarıyla yaşam markası haline gelen Mesa ev sahibi olmak isteyenler cazip fırsat sunuyor. 

Kampanya kapsamında Mesa Koz prosinde sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olunabiliyor. Projede ayrıca 31 Mart’a kadar yüzde10 KDV indirimi avantajı uygulanıyor.

280 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşan Mesa Koz projesinde 2+1’ler, 3+1 daireler ve 4+1 Penthouse seçenekler bulunuyor. Yüksek yaşam standartlarına sahip Mesa Koz'a  deniz ve kentin yer aldığı panoramik eşsiz manzara da eşlik ediyor.

Her ihtiyaca rahatlıkla cevap veren yüksek nitelikli Mesa Koz projesi açılır-kapanır havuzu ile dört mevsim yüzme ve günün yorgunluğunu keyifli bir havuz başı ortamında atma imkânı sunuyor. 

Proje  Sahilyolu, Minibüs Yolu, E-5, TEM, Şile Yolu, Kuzey Marmara Yolu’na ve boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkanı sağlıyor.

www.mesakoz.com/


Geri Dön