26 / 04 / 2024

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.



Pendik Marina'da yükselen Siltaş Marina'da indirim kampanaysı başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Siltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje LifeX Konsepti ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katmaya hazırlanıyor. 

Kente değer katan projeler arasında gösterilen Siltaş Marina'da 3+1’lerin büyüklükleri 125 ila 145 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda 48 ay sıfır faiz fırsatı uygulanıyor. 

Toplam 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 20 katlı iki blok olarak tasarlandı. 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 

Siltaş Yapı’nın ilk kez bu projede hayata geçireceği ‘’LifeX Konsepti’’ içinde; proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlamayı planlıyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında e-şarj istasyonu, dört mevsim yüzme imkanı bulunan yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk parkı ve basketbol sahası bulunuyor. 
 

 

https://www.siltasmarina.com/
 


Geri Dön