18 / 04 / 2024

Siltaş Marina fiyat

Siltaş Marina fiyat

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat listesi!

3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat listesi 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat!

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina, LifeX Konsepti ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katıyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfaklı 2+1 daire yer alıyor...

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı! 48 ay 0 faizle!

Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” olan Siltaş Marina'da bayram fırsatı sunuluyor. Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor. 

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Siltaş Marina'da LifeX Konsepti!

Pendik'te hayata geçirilen Siltaş Marina'da LifeX Konsepti'ni uygulanıyor. Konsept, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor.

Siltaş Marina'da bayram ve babalar günü fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Siltaş Marina'da Babalar Günü’nde yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz!

Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Siltaş Marina fiyat Haberi

Siltaş Marina fiyat

Pendik Marina'da yükselen Siltaş Marina'da indirim kampanaysı başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Siltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje LifeX Konsepti ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katmaya hazırlanıyor. 

Kente değer katan projeler arasında gösterilen Siltaş Marina'da 3+1’lerin büyüklükleri 125 ila 145 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda 48 ay sıfır faiz fırsatı uygulanıyor. 

Toplam 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 20 katlı iki blok olarak tasarlandı. 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 

Siltaş Yapı’nın ilk kez bu projede hayata geçireceği ‘’LifeX Konsepti’’ içinde; proje sakinlerinin misafirlerini beş...