25 / 04 / 2024

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina, LifeX Konsepti ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katıyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfaklı 2+1 daire yer alıyor...



Siltaş Marina’da kapanmayacak panoramik deniz manzaralı 2+1 daireler yoğun ilgi görüyor. Pendik'te Siltaş Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede, büyüklükleri 80 ila 95 metrekare arasında değişen 52 adet açık ve kapalı mutfak alternatifinin sunulduğu 2+1 daire bulunuyor.

2020 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan Siltaş Marina projesinde 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanların yer alıyor. 

Misafir süitinden müzik odasına, cep sinemasından kreşe her şey düşünüldü

Siltaş Marina, Siltaş Yapı’nın ilk kez bu projede hayata geçireceği LifeX Konsepti ile sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı vadediyor. LifeX Konsepti içinde; proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, kreş, müzik odası, cep sineması ve cafe-kütüphane öne çıkıyor. Projede; elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu, dört mevsim yüzme imkanı bulunan yüzme havuzu, fitness salonu ve sauna gini sosyal alanlar yer alıyor.  

Silaş Marina Pendik projesi konum olarak  Pendik sahile 1,5 dakika, Pendik Marina’ya 2 dakika, metroya 3 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 17 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 

Web: https://www.siltasmarina.com/


Geri Dön