25 / 04 / 2024

MESA yurt dışına açılıyor!

MESA yurt dışına açılıyor!

MESA, Capital'in 20. kez gerçekleştirdiği "En beğenilen şirketler" listesinde yer aldı. MESA Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, MESA'nın gelecek planlarını açıkladı ve yurt dışında büyümeyi planladıklarını söyledi.



Capital'in 20. kez gerçekleştirdiği "En beğenilen şirketler" araştırmasında yer almanın bu yıla özel farklı bir anlamı var. Zor ve belirsizliğin arttığı bu dönemde, beğenilen şirketler arasında olmak önemli bir başarı kriteri...

Capital Dergisi'nden Nil Dumansızoğlu'nun haberine göre; bir yandan büyümeye odaklanan şirketler, diğer yandan dijitalleşme çalışmalarını başta İK süreçleri olmak üzere tüm operasyonlarına adapte etmek için çalışıyor. Şirketler, bu amaçla önümüzdeki yıllarda beğenilenler ligine girmek için projeler üretirken halihazırda listede ismi olanlar da yerlerini sağlamlaştırmak için kolları sıvadı. MESA Mesken Sanayi'de listede yer alan isimlerden oldu...

YURT DIŞINDA BÜYÜYECEĞİZ

MESA Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, MESA'nın gelecek planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mert Boysanoğlu, şunları kaydetti:

"50 yılı aşan Mesa markası olarak farklı yatırım alanlarımızla konutta yarattığımız marka kavramını bir 'yaşam markası' haline getirdik. MESA'nın Türkiye'de toplu konut yaklaşımını tamamıyla değiştirdiğini gururla vurgulamalıyım. İlk kez insanı ve binayı çevresiyle birlikte ele alarak site anlayışını hayata geçirdik. Bizi farklılaştıran da teslim sonrası hizmet anlayışımız oldu. Bu amaçla 33 yıl önce Türkiye'nin ilk toplu konut hizmet şirketini kurduk. KOSAŞ ile MESA sakinlerine konut servis ve hizmetlerinin yanı sıra peyzaj hizmetleri, güvenlik, catering hizmetleri, tesis yönetim hizmetlerini hız kesmeden sunmaya devam ediyoruz. 42 yıl önce kurduğumuz MESA İmalat, MESA'nın marka yolculuğunda en önemli mihenk taşlarından biri oldu. 5 kıtada, 48 ülkede pek çok önemli inşaat projesinde tercih edilen şirket, bugün Avrupa'nın en büyüğü, dünyanın da lider çelik kalıp üretim tesislerinden biri haline geldi. 

Özetle hem girişimci hem yüklenici hem de üretici olarak üstlendiğimiz taahhüt işlerinde ve projelerimizde bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Sektörde adı güven ve kaliteyle anılan bir şirket olduk. Bunu gururunu yaşıyoruz. İnşaat/konut sektörünün en beğenilen şirkeri olmak, tüm çalışanlarımızla birlikte bizler için yaptığımız işi daha da iyi yapmamız konusunda motivasyon kaynağı oldu. Bundan sonraki hedefimiz de MESA'yı dünyada da tanınan bir Türk markası haline getirmek. Bina müteahhitliğimizi yurt dışında da ihalelere katılarak geliştireceğiz. Rusya, Almanya, Polonya, Sırbistan ve Özbekistan'da yeni projeleri hayata geçireceğiz."

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!


Geri Dön