26 / 04 / 2024

Meşhur kripto para Metaco 250 Milyon dolara satıldı

Meşhur kripto para Metaco 250 Milyon dolara satıldı

Metaco, CEO ve kurucu Adrien Treccani tarafından yönetilen bağımsız bir iş birimi olarak faaliyet göstermeye devam edecek.



Blockchain firması Ripple, İsviçre merkezli kripto muhafaza sunucusu Metaco'yu 250 milyon dolara satın aldı.
Satın alma, Ripple'ın teknolojiyi tokenize hale gelmiş varlıkları saklama, ihraç etme ve takas etme işlemlerine dahil ederek tekliflerini genişletmesine izin verecek. Metaco, müşterilerine önemli ve güvenli saklama altyapısı sunarak kurumların kripto ekonomisinde yeni iş modellerini ölçeklendirmesine olanak tanır.
Ripple, saklama çözümlerini çeşitlendirmenin yeni gelir avantajları getireceğini söyleyerek, satın almanın varlığını ABD ve belirsiz düzenleyici ortamın ötesine genişletme stratejisinin bir parçası olduğunu da sözlerine ilave etti.

Meşhur kripto para Metaco 250 Milyon dolara satıldı

2020'de Ripple ve bazı yöneticileri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından yaklaşık 1,3 milyar dolar değerindeki XRP tokenlerinin kayıt dışı satışıyla ilgili bir dava ile karşı karşıya kaldı.

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse geçtiğimiz günlerde yasal savaşın şirkete yaklaşık 200 milyon dolara mal olacağını tahmin ederken, aynı zamanda kripto girişimcilerini ABD'de işlerini kurmamaları konusunda uyardı . eski resmi William Hinman'ın kripto ve menkul kıymetler üzerine 2018 konuşması .

SEC, Hinman'ın Ether Konuşmasına Bağlı Dokümanları Mühürleyemez, Ripple Suit Kurallarında Hakim.

Meşhur kripto para Metaco 250 Milyon dolara satıldı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön