25 / 04 / 2024

Mesut Akgül: Mamak kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe!

Mesut Akgül: Mamak kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısı'nda 6 yıllık çalışmalarını ve yatırımları partililerle paylaştı.



Mamak Belediyesi Prof. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programa Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. 


Mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesinden, kentsel dönüşüme, sosyal belediyecilik anlayışından yapılan yatırımlara kadar altı yılın özetini anlatan Akgül, gecekondu konusunda ciddi adım attıklarım belirterek, Mamak'ın kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe olduğunu söyledi. Programda konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecine değinerek halkın yüzde 70' inin çözüme destek verdiğini ve bu desteğin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Parti'ye duyulan güvenin sonucunda ortaya çıktığını kaydetti. Akdoğan, "Bir yerde ışık varsa, orada karanlık yok, bir yerde demokrasi varsa orada silaha yer yok" dedi.


Anayurt


Geri Dön