26 / 04 / 2024

Mesut Akgül: Mamak artık gecekondularla anılmıyor!

Mesut Akgül: Mamak artık gecekondularla anılmıyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hayata geçirdiği projeleri anlattı. AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısında konuşan Akgül, Mamak'ın kentsel dönüşümde örnek ve öncü olduğunu açıkladı.



Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 6 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği projeleri anlattı. AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısında konuşan Akgül, Mamak'm kentsel dönüşümde örnek ve öncü olduğunu açıkladı. Mamak Belediyesi Prof. 

Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programa Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis üyeleri ve partililer katıldı. 


Akgül, belediye bütçesini üç kat artırarak, 30'un üzerinde büyük tesisi ilçeye kazandırdıklarına dikkat çekti. Kentsel dönüşüm hamleleri ile Mamak'ta büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını anlatan Akgül, "Mamak'm geleceğini santim santim planladık, her bir kuruşumuzu Mamak için hizmete, yatırımlara ve icraatlara dönüştürdük, yükselen değer olduk. Mamak artık gecekondu ile anılmıyor" dedi. İlçeye önemli yatırımlar kazandırdıklarını kaydeden Akgül, "Yüzme havuzu, kapalı spor salonu, şehir stadı, planetarium kule, konaklar, kapalı pazaryerleri gibi birçok ilki de Mamak'a kazandırdık. Bu yatırımlar ilçemize, sosyal ve kültürel olarak ciddi katkı sunuyor" diye konuştu. 


Geri Dön