19 / 04 / 2024

Mesut Akgül Mamak projelerini inceledi!

Mesut Akgül Mamak projelerini inceledi!

ANKARA'NIN en büyük ilçelerinden biri olan Mamak'ta uygulamaya koyduğu projelerle Mamak'ın makus talihini deriştiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte yatırım turuna çıktı.



Daha önce binlerce Mamaklının gezerek yakından tanıma şansı bulduğu dev yatırımları bu kez Mamak Belediye Meclis Üyeleri yerinde gördü. Kentsel dönüşümden sosyal dönüşüme, gençlik merkezlerinden dev rekreasyon alanlarına 40'tan fazla projeyi kapsayan gezi programı ile Meclis üyeleri bölgede yapılan yatırımları en yetkin anızdan dinledi. Gezi programıyla proje ve yatırımlar hakkında en detaylı bilgileri paylaşan Akgül Meclis Üyeleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Proje turu sonrasında Meclis Üyelerine Şafaktepe Konağı'nda yemek ikram edildi. 


Yemekte Meclis Üyelerinin önerilerini dinleyip sorularını cevaplayan Akgül: 2009 Yılında Mamak'ta göre/e geldiğimizde bölgen in en büyük sorunu olan gecekonduya yönelik birçok kentsel dönüşüm projesi hazırladık. Bunun yanı sıra mali disiplini sağlayarak Belediyemiz bütçesinin önemli bir kısmmı yatırımlara aktardık. Mamak'ın dört bir yanında yaptığımız ve Mamak için bir çoğu ilk olan yatırımlar bölgenin kaderini değiştirdi. Şimdi Mamak sizlerinde yakından gördüğü gibi artık Başkentin yeni ve yükselen yıldızı haline geldi" dedi. 

Dev yatırımlar yerinde görüldü Mamak Belediye Başkanı Akgül ile birlikte proje turuna çıkan Mamak Belediye Meclis Üyeleri; Altıagaç-Karaagaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi, kapalı pazarlar, aile merkezleri, bilgi evleri, spor salonları, Mamak Yüzme Havuzu, Mamak Şehir Stadyumu, rekreasyon alanları. Yatık Musluk- Al tm evi er Kentsel Dönüşüm Projesi, Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi, Bayrak Anıt Parkı gibi yapımı tamamlanmış ve devam eden yatırımlar yerinde gördü. 


Ankara Zafer


Geri Dön