29 / 03 / 2024

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, Bursaspor olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Mestan, "Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok" dedi...



TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, takımı Süper Lig'e çıkarma hedefi doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Anadolu Ajans'ında yer alan habere göre, Mesut Mestan, Bursaspor2un zor durumda olduğunu belirtti. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Bursaspor olağan pan kurulu toplantısı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan toplantıda açıklamalarda bulundu. Mestan, göreve geldiklerinden bu zamana Bursaspor'u tekrar Süper Lig'e çıkarma çabasında olduklarına dikkat çekti. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Mestan, pan kurulunda sunumu yapılan Bursaspor okul ve üniversite projeleri için destek talebinde bulundu.

Mestan, Süper Lig hedefi doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını belirterek, şu şekilde konuştu: 

"Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok. Eğer onlar bu sene olmuş olsaydı biraz da olsa rahatlardık. Sezon başından beri Bursasporluların hevesini kırmayalım, zor durumda olduğumuzu göstermeyelim diye ağlama edebiyatı yapmadık. Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir duruş sergilemek istedik. İnşallah Bursaspor'u 2 ay sonra Süper Lig'e çıkaracağız."

Konuşmalardan sonra Başkan Mestan, üyelikte 50 senesini dolduran Hasan Pedal'a teşekkür plaketini verdi.


Geri Dön